Polen te koop
Oost-Europa Koopwoningen buitenland Vakantiewoningen 2dehands.be.
te koop: rustieke villa in bulgarije 10 pers. Rustieke Villa in Bulgarije, op 25 km van de bekende badplaats Varna. Staat op 2000m onderhouden tuin, met zwembad van 8 x 4 m. 19 september 2018 0716: Harelbeke. Vrijstaande boerderij op 3 ha met agrotouristik. Boerderij op bijna 3 hectare grond in zuid/west Polen.
SEO
Appartement, huis, bouwgrond, te koop Polen immo proxio.
Helaas is er momenteel geen aanbod te koop Polen. Wenst u op de hoogte gebracht te worden van zodra er aanbod te koop in Polen is die aan uw criteria voldoet, klik dan hier. Of bekijk ook ons overige aanbod te koop in Polen.
https://zendevsarl.com/
Luxeflats in Polen: Rendement van 5 tot 6 procent Immo Trends.
Darlowo, en bij uitbreiding de hele Baltische kust in het noorden van Polen, is onbekend terrein voor Belgen. Toen Peter Taffeiren, die met POC heel wat vastgoedprojecten aan de Belgische kust tot een goed einde heeft gebracht, uitkeek naar een groot buitenlands project, reisde hij veel Europese landen af. Op zoek naar die ene plaats met veel potentieel, waar alles nog stond te gebeuren.
gdpr privacy
Tweedehands tractoren Zoek op Mascus.
Tweedehands tractoren van Polen. Hier is de lijst van advertenties van de categorie tweedehands tractoren uit Polen. U kunt sorteren op tweedehands tractoren op prijs, bouwjaar of model. Gebruik aub de zoekfilter aan de linkerkant om een selectie te verfijnen.
Onroerend goed in Polen Domaza.be.
Vit NamTiêng Viêt. United Arab Emirates. United Arab EmiratesEnglish. Valuta EUR EUR. Stelsel van Eenheden Metric m 2 Metric m2. Meld je aan om Domaza. Onroerend goed in Polen. Te koop Te huur huur per dag. Mijn favorieten 0 Publiceer.
Polen Immo 2dehands.be.
1Ha 3a grond te polen dicht aan zee! A.L.T.R.I Vintage's' oldies. 1 hectare en 3 are grond gelegen te Sowino Darowo Zachodniëpomorskie in Polen slechts 10 km van de Baltische zee, hier ko. 19 juli 2018 2327: Hechtel-Eksel Hechtel. huis te koop Polen.
23 x Huizen in Polen te koop HUISenAANBOD.nl.
Te koop in Polen, Dolneslaskie, Swidnik, Vrijstaand huis met garage. Gelegen in Polen, Dolneslaskie, tussen Jelenia Gora en Kamienna Gora in het pitoreske dorpje Swidnik is dit fraaie en opgeknapte vrijstaande landhuis, na een complete facelift klaar om in te wonen of als vakantie huis te gebrui Lees Verder.
Huizen te koop in Poland Gabinohome.
HUIS TE KOOP IN POLEN naar Zielona Gora HUIS TE KOOP IN POLEN naar Zielona Gora. Een mooi modern huis, klaar om te verhuizen. Locatie: in het dorp Ploty op 10 km van Zielona Gora, populaire woonwijk. Rustig, groen, gemakkelijke toegang tot Zielona Gora.

Contacteer ons

Meer resultaten voor Polen te koop