nederlands pools vertalen zinnen
Snel online zinnen vertalen Zinnen Vertaler.
Wij zijn een Nederlands initiatief om snel zinnen te kunnen vertalen. Onze gloednieuwe en geupdate vertaalmachine biedt jou de allersnelste vertaalervaring op je computer, tablet of smartphone. Onze website wordt gehost in Nederland, en dat betekent dat alle gegevens in Nederland blijven.
step
Online Nederlands Pools vertaler.
Online Nederlands Pools vertaler vertaalt teksten, documenten, zinnen, zinsdelen, webpagina's. Vertalen van Nederlands. NL PL Omkeren! Gebruik deze vertaaldienst voor de omgangstaal vertalingen. Vermijd het gebruik van het voor belangrijk document vertalingen, zoals zakelijke vertalingen, medische vertalingen, technische vertalingen of website vertalingen.
ibc container
Vertalen Nederlands Pools online.
0 stemmen, beoordeling: 0/5. Een gratis vertaler voor Nederlands-Pools om losse woorden, zinnen en korte teksten te vertalen. Voer de tekst in het bovenste venster in om te vertalen van Nederlands naar Pools. De tekst wordt automatisch gekopieerd naar het onderste venster.
autorijschool
Handige woorden en zinnen Talennet Pools.
Over het Pools. Woorden en zinnen. 11 juni t/m 25 september 2010. Een theatervoorstelling op basis van het werk van Witold Gombrowicz. Handige woorden en zinnen. Op deze pagina vindt u kant en klare woordenlijsten. Wilt u een eigen tekst laten vertalen?
goedkoop vertalen
VERTAALTOOL.NL.
U kunt maximaal 1500 tekens per keer vertalen. PROFESSIONELE VERTALING NODIG? Ga voor al uw professionele vertalingen naar VERTALEN.NL. Zij werken met een select team van beroepsvertalers, hebben meer dan 30 jaar ervaring en hanteren uitzonderlijk scherpe tarieven. Alle talen/ vakgebieden.
vertalen portugees
Vertalen Nederlands Pools en Pools Nederlands ook beëdigd.
Vertaalmachines, zoals Google Translate zijn de laatste jaren sterk in opkomst. Ze zijn prima voor het vertalen van woorden of korte zinnen, maar als het om complete documenten gaat, kunt u niet vertrouwen op de kwaliteit van de vertaalmachines, omdat ze de context van de tekst niet kunnen bevatten. Als u een betrouwbare vertaling nodig heeft, adviseren wij u om gebruik te maken van een vertaalbureau. Uiteraard hopen we dat u voor Aabévé Vertaalbureau kiest. Want met onze meer dan 30 jaar ervaring en onze kwaliteitsgarantie, kunt u ervan op aan, dat u tot onze tevreden klanten gaat behoren. Sinds de toetreding tot de Europese Unie zijn veel Polen naar West-Europa getrokken om werk te vinden. Met name Duitsland en Nederland zijn bij veel Polen in trek. Ook verrichten veel Polen seizoenswerk in Nederland. Door deze toename van Poolse werknemers en in veel gevallen ook hun gezinsleden wordt het steeds belangrijker om goede vertalingen te hebben van o.a. arbeidsovereenkomsten, huurcontracten, etc. Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw Nederlands Pools vertaling?
Nederlands-Pools woordenboek, Glosbe.
Glosbe woordenboeken zijn uniek. Op Glosbe kunt u niet alleen vertalingen zoeken in de taal Nederlands of Pools: maar er worden ook voorbeelden van gebruik van de woorden getoond, met tientallen zinsvoorbeelden. Dit is het vertaalgeheugen" en is zeer nuttig bij vertalen. Men kan niet alleen de vertaling van het woord zien, maar ook bekijken hoe het woord zich gedraagt in de zin. Onze Translation Memory komt vooral uit parallelle corpora die gemaakt zijn door de mens. Dergelijke vertaalde zinnen zijn een zeer nuttige aanvulling op woordenboeken.
Google Translate.
Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.

Contacteer ons

Zoeken naar nederlands pools vertalen zinnen