pools nederlands vertalen
Vertaal en omzetschemas Charami.com.
De meeste gebruikte haaktermen zijn hier van het Pools naar het Nederlands vertaald, alsook andere termen die van pas kunnen komen bij het lezen van Poolse haakpatronen. De meeste gebruikte haaktermen zijn hier van het Portugees naar het Nederlands vertaald, alsook andere termen die van pas kunnen komen bij het lezen van Portugese haakpatronen.
fulfillment vertaling
iwonahovenvertalingen Vertaler Pools/Nederlands.
Mijn Vertaalbureau Iwona Hoven Vertalingen is klein en flexibel en gespecialiseerd in. vertalingen en tolkdiensten vanuit het Nederlands naar het Pools en Russisch en vice. Ik ben beëdigd als tolk en vertaler op 19 februari 2013 voor de Poolse en Russische taal.
sprekende horloge nederlands
Colloquium Neerlandicum 16 2006 dbnl.
Op een gegeven moment kwam ik echter het woordje polder tegen. Dat in het Pools vertaald wordt als: polder, net zoals het woord apartheid dat in het Pools apartheid luidt. Het feit dat er kleine verschillen in de uitspraak of de klemtoon zijn, neemt niet weg dat deze twee Poolse woorden ontleningen zijn uit het Nederlands.
cursus pools
Online Pools Nederlands vertaler.
Het veranderen van de richting van de vertaling: Nederlands Pools vertaler online Nederlands Pools vertaling. Pools Nederlands Vertaling Pools Nederlands Woordenboek Vertalen Pools naar Nederlands Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau! Elke taal Nederlands.
vertalen duits naar nederlands
Poolse vertalingen Vertaalbureau The Language Lab.
Een vertaling gaat pas de deur uit als wij 100% achter de kwaliteit kunnen staan. U kunt bij Pools vertaalbureau The Language Lab ook terecht voor gespecialiseerde vertalingen, zoals medische, juridische en technische vertalingen Pools. bekijk onze diensten. Ons werk draait om woorden.
website vertalen
Het Nederlands Pools woordenboek Glosbe.
Woordenboek Nederlands Pools. Native to: Netherlands and Flanders Region: Netherlands, Belgium, Suriname, and Indonesia; also in Aruba, Curaçao, Sint Maarten, French Flanders Official language in: Aruba Belgium Curaçao Netherlands Sint Maarten Suriname Benelux European Union South American Union Caricom. Native to: Poland, Slovakia, Czech Republic, Germany, Hungary, central-western Lithuania, bordering regions of western Ukraine and western Belarus, Romania, Moldova.
Vertaalinstituut Nederland, Het vertaalbureau voor al uw Poolse vertalingen!
Wie zijn wij. Vertalingen Pools bij Vertaalinstituut Nederland. Vertaalinstituut Nederland is het vertaalbureau dat vertalingen verzorgt in de Poolse taal. Wij kunnen uw teksten vertalen van Nederlands naar het Pools en van het Pools naar Nederlands. Vertaling Nederlands-Pools en Pools-Nederlands.
PolNed Pools Nederlands Vertaalbureau.
Wij zijn een vertaalbureau dat zich specialiseert in alle vertaal en tolkwerk uit het Pools naar het Nederlands en omgekeerd. Ons team bestaat uit dynamische en gemotiveerde mensen, die bovendien allemaal native speakers zijn, wat garant staat voor een feilloze vertaling van elke opdracht.
Pools Vertaling Nederlands-Duits.
NL: Pools e landdag DE: figuurlijk polnische Wirtschaft. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. Poolse Nationale Vergadering. NLDE: ethylester van boterzuur. NLDE: papulosis atrophicans mal. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.

Contacteer ons

Op zoek naar pools nederlands vertalen?