zelf een auto invoeren uit duitsland
Auto importeren Duitsland in 4 stappen een Duitse auto kopen, invoeren.
Een Duitse auto invoeren kan wanneer je dit zelf doet bij het dichtstbijzijnde RDW keuringsstation. Maak je gebruik van ons doe het samen pakket of full service dan verzorgen wij deze importkeuring bij ons in huis. Wij doen dit doorgaans binnen één werkdag na aflevering bij ons. Ook staat de auto in de periode tussen de keuring en afgifte van het Nederlands kenteken veilig en verzekerd bij ons gestald. Merken interessante Duitse import autos. Je zal zien dat het aanbod in Duitsland voornamelijk bestaat uit de Duitse merken, maar dat betekent niet dat je er geen merken uit andere landen vindt.
tweedehands auto kopen in nederland
Auto importeren uit Duitsland: bespaar met AID. Zeer scherpe prijzen! Wij leveren u o.a. Audi, BMW, Mercedes, Volvo.
Bovendien is er in Duitsland een gigantisch aanbod beschikbaar van autos met een eerste toelating in 2016 en 2017, waardoor het je eigenlijk wel heel makkelijk wordt gemaakt om veel geld te besparen op de aanschaf van een importauto! Een auto importeren uit Duitsland: bespaar duizenden euro's' op een import auto uit Duitsland!
invoerrechten kosten
Auto importeren uit Duitsland: een verslag van mijn avontuur Skodaforum.nl.
Omdat in Denemarken de BPM nog veel hoger is dan bij ons, liggen daar de netto prijzen lager. In Duitsland zitten vele handelaren die daarom auto's' uit Denemarken importeren. En ook als Nederlander kun je bij zo'n' handelaar dan gewoon een auto kopen. Dat heb ik gedaan voor onze nieuwe Superb., met als voordelen.: 2500 euro goedkoper dan de beste aanbieding die ik in NL kon krijgen en dan heb ik alle extra kosten van het importeren al meegerekend. met Soundsystem kan in NL alleen op de EL businessline. met voorruitverwarming in NL totaal niet leverbaar. met rolgordijnen in de achterdeuren kan in NL alleen i.cm. met achterbankverwarming, maar dan wordt het wel een erg dure optie. Er zijn ook nadelen. Je moet de auto zelf even uit Dld halen voor mij was dat 320 km enkele reis, dus nog wel goed te doen.
duitse auto invoeren
Sjoeritzz Automotive Import Uw partner in auto import. Specialist in Audi, BMW, Mercedes, Porsche en Volkswagen.
Dit alles is bij ons niet nodig, voor een losse BPM aangifte rekenen wij max 125. Hierin staat duidelijk in de aangifte wat de belastingdienst terug wilt zien. Geen rare verhalen richting de klant met extra kosten. Ook voor het gehele auto import service traject uit bijvoorbeeld Duitsland kunnen wij je helpen. Wij halen zelf de auto op en zorgen dat die op Nederlands kenteken komt.
tweedehands auto kopen in nederland
Auto importeren deel 1: Wanneer loont het?
De auto moet aangeschaft worden. De autobedrijven in Duitsland zijn maar wat blij met onze groeiende vraag naar autos uit Duitsland. Dit zorgt ervoor dat de onderhandelingsruimte in de meeste gevallen beperkt is. Verwacht dus geen duizenden euros korting, maar 500 euro kan er meestal wel vanaf. De auto moet natuurlijk mee naar Nederland. U kunt de auto zelf terugrijden, maar de gemakkelijkste manier is om gebruik te maken van een autoambulance.
auto zelf invoeren uit duitsland
Rekenvoorbeeld auto importeren Duitsland vs. Nederland.
De koper van deze BMW 5 Serie bespaarde in totaal dus 11.19250. Dit is inclusief de importkosten die wij in rekening brachten voor het invoeren in Nederland én we hebben het volledige verschil in nieuwprijs ook nog eens er vanaf gehaald! Zoals eerder gezegd, de autos zijn bijna identiek! Het bewijs dat het voordeel bij een auto importeren uit Duitsland enorm kan zijn. De import BMW uit Duitsland bij de RDW in Nederland. Ook een auto importeren uit Duitsland? Wil jij ook een auto importeren uit Duitsland? Neem contact op voor een rekenvoorbeeld auto importeren Duitsland met jouw droomauto! Wij kunnen je laten zien dat het importeren van een auto uit Duitsland veel voordeliger is. Daarnaast is er in Duitsland meer keuze, omdat het Duitse aanbod vele malen groter is. Tip: neem zelf vast eens een kijkje op een van de bekende Duitse occasionsites, zoals mobile.
tweedehands auto kopen in nederland
Luxe Auto Importeren uit Duitsland HCC Holland Car Company.
Z orgenloos een auto importeren uit het buitenland? Een auto kopen in bijvoorbeeld Duitsland en deze invoeren naar Nederland is een bewerkelijk proces waarbij veel zaken mis kunnen gaan. De afgelopen tien jaar hebben wij honderden autos ingevoerd, waardoor wij kennis hebben in alle facetten van dit proces en weten waar de valkuilen en onmogelijkheden liggen.
tweedehands auto kopen in nederland
Auto importeren uit Duitsland razend populair, 4 redenen waarom dit het geval is Hartvoorautos.nl.
Sterker nog, 80% van de officiële autodealers halen hun aanbod uit het buitenland. Wil je graag zelf een mooie auto uitzoeken in Duitsland, dan kun je er voor kiezen om deze zelf te importeren of te laten importeren. Tags: Auto, Auto importeren, Automotive import, Duitsland, Import, Importeren.
tweedehands auto kopen in nederland
Auto importeren Marc Huisman Autobedrijf Alphen aan den Rijn.
Wij regelen in dit geval alleen het papierwerk voor u. Vervolgens gaat u zelf met alle ingevulde documenten en de auto naar het RDW voor de keuring van de auto en doet u zelf BPM aangifte bij de Douane. Wij begeleiden u tijdens het gehele proces. Wij verdienen in alle gevallen de kosten voor het Importpakket C voor u terug. Uiteindelijk heeft u dus geen extra kosten, maar bent u wel verzekerd van een correct ingevuld BPM aangifteformulier dat gegarandeerd wordt geaccepteerd door de Douane. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er allemaal komt kijken bij het importeren van een auto uit Duitsland of België.
tweedehands auto kopen in nederland

Contacteer ons

Resultaten voor zelf een auto invoeren uit duitsland